Stöbern Sie durch unsere Angebote (1.022 Treffer)

När häxbålen brann, Hörbuch, Digital, 1, 286min
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

I slutet av 1600-talet värvar Satan häxor bland de fattiga kvinnorna i Stockholm. De tvingas till Blåkulla för att delta och bevittna våldsamma utsvävningar och inte ens barn och unga slipper undan. Hur många häxor måste brännas på bål för att faran ska vara över?Lars Widding berättar fängslande och skräckinjagande om Sveriges mest kända häxprocesser. Lars Widding föddes 1924 och dog 1994. Han var en av Sveriges mest lästa och produktiva författare under 1900-talet. Dramatisering av historiska händelser var hans specialitet. 1. Swedish. John Lalér. http://samples.audible.de/bk/lind/005538/bk_lind_005538_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 26.06.2019
Zum Angebot
När det fortfarande regnar, Hörbuch, Digital, 1...
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

En dag, när Sarah Winde är ute och går stoppas hon av en man på cykel. Det är Henrik Barker, den nya arbetsledaren för brobygget i stan. Detta blir deras första möte. Sarah märker att hon börjar se Henrik allt oftare på biblioteket där hon arbetar, och att hon känner en tom känsla i magen om hon inte träffat på honom på ett tag. Sarahs känslor överväldigar henne allt mer, men de är motstridiga och hon kan inte riktigt få rätsida på vad de vill berätta för henne. Hon blir dock allt mer nyfiken på att ta reda på detta.Gun Årestad är tidigare redaktör för tidskriften Femina. Hennes författarkarriär består av ett trettiotal böcker, där många av titlarna handlar om relationer, vänskap och kärlek. 1. Swedish. Monica Einarson. http://samples.audible.de/bk/lind/006229/bk_lind_006229_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 02.08.2019
Zum Angebot
När stalltrollet flyttade, Hörbuch, Digital, 1,...
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

Det finns ett stalltroll på Brännhults gård. Han bor på laggårdens höskulle och hjälper till att ta hand om bondgården, i hemlighet.När gården går i arv till den äldsta sonen i familjen, Hjalmar, blir det tuffare tider på Brännhult. Hjalmar vet inte hur man ska ta hand om en bondgård och stalltrollet får slita mer än någonsin! Tillslut får han nog och lämnar Brännhult för att istället ge sig ut i skogen på äventyr. Men hur spännande det än är ute i stora skogen, så börjar stalltrollet att tillslut längta hem...Elisabeth Hjortvid var en svensk författare som verkade i ett flertal genrer och skrev för både barn och vuxna. Ridning var en stor del av hennes liv, vilket också syns i hennes bokproduktion. Många av hennes verk handlar om hästar, livet i stallet och naturen. 1. Swedish. Kim Rhedin Hüttner. http://samples.audible.de/bk/lind/005987/bk_lind_005987_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 24.07.2019
Zum Angebot
När öden kolliderar, Hörbuch, Digital, 1, 342min
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

Elena har försökt komma över Holton, grannpojken hon endast haft ögon för sedan barnsben. Men Holton har ett stort problem som han inte kan komma över, ända tills ett dödsfall återförenar dem. Just som de börjar se ljuset i tunneln råkar Elena ut för en fasansfull olycka och hon pendlar mellan liv och död. Ska ödet slita dem isär en gång för alla just som de började våga tro på framtiden? ´´När öden kolliderar´´ är den svenska översättningen av boken ´´The long ride home´´. 1. Swedish. Yvette Santesson. http://samples.audible.de/bk/wasw/000063/bk_wasw_000063_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 26.06.2019
Zum Angebot
När det tysta tar över, Hörbuch, Digital, 1, 62...
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

Ett kall februarinatt får Patrik Andréasson ett plötsligt och högst oväntat besök. Utanför dörren står Tomas Svensson med sitt rakade huvud och säregna utseende, Patriks minst sagt udda bekantskap. Och Tomas har problem. Tomas berättar om en grupp på internet som han fått kännedom om, där avvikande personer deltar för att ta fram nya självmordsmetoder. Deltagarna i gruppen känner bara till varandra genom sina alias och kan bara ta kontakt över nätet. De har två saker gemensamt: Alla bor i Gävle och alla har minst två psykiatriska diagnoser. Nu har fem av gruppens deltagare avlidit. De omkomna har alla dött med metoder som förekommit i internetgruppen och polisen har gjort bedömningen att dödsfallen är slumpmässiga självmord. Tomas har en helt annan teori. Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström tar yrvaket emot dem när Patrik knuffar in Tomas i hans lägenhet tidigt nästa morgon. Han känner sig fortfarande berusad efter alla starköl från föregående kväll. Efter att ha fått en kort förklaring inser han att det här antagligen är början på något som han helst skulle slippa vara med om. ´´När det tysta tar över´´ är den andra boken i serien om Erik Sandström, en ambulanssjuksköterska vars liv är minst sagt komplicerat. Tillsammans med sin vän ordningspolisen Patrik och den udda figuren Tomas tar de sig här an ytterligare ett kriminalfall med Gävle som brottsplats. I serien om Erik Sandström skildras arbetsmiljöerna kring ambulansen och sjukhuset med både värme och kunskap. Mikael Ressem är född 1979 i Gävle. Han har själv en gedigen erfarenhet från sjukvården, redan i tjugoårsåldern började han som ambulanssjukvårdare, utbildade sig till sjuksköterska och har sedan även arbetat ett antal år som chef inom ambulansverksamheten. 1. Swedish. Fredde Granberg. http://samples.audible.de/bk/lico/000007/bk_lico_000007_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 26.06.2019
Zum Angebot
När Rödluvan bet Vargen, Hörbuch, Digital, 1, 2...
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

Mamma och pappa ligger och sover. Då passar Vargen och Rödluvan på att leka sin lek, som ibland kan vara lite farlig. Det pirrar så väldigt i deras magar. Men Lilla Mormor vill också vara med och leka. Då ändras spelreglerna, och ingenting blir som de hade tänkt sig.Ann Mari Falk (1916-1988) var en svensk författare och översättare som främst skrev barn- och ungdomsböcker men även några romaner och deckare för vuxna. Motivet i ungdomsböckerna är ofta en konflikt (t.ex. skilsmässa, dödsfall) som påverkar de unga personerna och får dem att lära sig att acceptera tillvaron och omgivningens brister. Ann Mari Falk översatte även barn- och ungdomsböcker från norska, danska och engelska. 1. Swedish. Elin Mohede. http://samples.audible.de/bk/lind/006103/bk_lind_006103_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 02.08.2019
Zum Angebot
När allt är förlorat, Hörbuch, Digital, 1, 349min
9,95 € *
ggf. zzgl. Versand

Två olika familjer krossas. Spelberoendet hade slagit ett omöjligt grepp om deras nära och kära.Spelmissbruk är ett av de vanligaste och farligaste missbruken i Sverige idag. Och det är ett hälsoproblem som ökar lavinartat. En halv miljon svenskar befinner sig i riskzonen till att utveckla ett destruktivt spelmissbruk.Den här boken är en varning. Den här boken är en sorgesång. Joakim Björck är en journalist som arbetar på Helsingborgs dagblad. 2006 var han nominerad till Nära journalistpriset. 1. Swedish. Kim Wesén. http://samples.audible.de/bk/lind/004332/bk_lind_004332_sample.mp3.

Anbieter: Audible
Stand: 26.06.2019
Zum Angebot